1 tl paprikajauhetta
½ tl cayennepippuria
2 tl oreganoa
800g broilerinrintaleikkeitä
(miedosti suolattu)
1 dl aurinkokuivattuja
tomaatteja öljyssä
1 pss (450g) spicy canju wok vihanneksia
1 prk tomaattimurskaa (500
g)
7 dl vettä
1 tl suolaa
3 dl riisiä (risotto)
3 dl riisiä (risotto)
Mittaa kuivan uunivuoan (tilavuus n. 3 l) pohjalle muut mausteet paitsi suola. Sekoita mausteet. Pyöritä broilerileike huolimattomasti mausteissa ja siirrä lautaselle odottamaan muita maustettuja leikkeitä. Tarkastele lautasella olevia leikkeittä, että ovat suunnilleen kaikkialta kohdilta maustettu, pyörittellle lautasella keskenään tasamausteiseksi. Kaikkea mausteseosta ei ole välttämätöntä käyttää broilereihin.
Kaada vuokaan mausterippeiden päällle riisi, tomaatit ja tomaattimurska, wok vihannekset, nesteet ja suola, sekoita ja nosta maustetut broilerinleikkeet riisin päälle.
Kaada vuokaan mausterippeiden päällle riisi, tomaatit ja tomaattimurska, wok vihannekset, nesteet ja suola, sekoita ja nosta maustetut broilerinleikkeet riisin päälle.
Nosta vuoka 200-asteisen uunin
alatasolle. Kypsennä noin tunti ja tarjoile broileri-riisivuoka lämpimänä
ranskankermanokareen, tsasikin tms kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti