- 2 lehtisellerin vartta
- 2 hapahkoa omenaa
- 1 tlk (227 g) ananasmurska (/paloja)
- 200 g viinirypäleitä
- 1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä (hasselpähkinöitä)
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1-2 rkl ananaslientä
- 1/2 rkl sinappia
- suolaa ja mustapippuria
- (tulee sika hyvää, jos korvaa majoneesin ja kermaviilin mascarpone juustolla)
Koristeluun
- 1/2 dl rouhittuja hassel- tai pekaanipähkinöitä
- lehtisellerin lehtiä
Pilko sellerit tehosekoittimeen esim kermaviilin kera, surauta ne niin pieniksi, ettei pojat niitä huomaa valmiista salaatista 😁.
Valuta ananasmurska, kuutioi omenat ja puolita rypäleet pituussuunnassa.
Rouhi pähkinät pieneksi (älä laita tehosekoittimeen, muuten tulee harmaata mössöä. Sekoita ainekset keskenään.
Valuta ananasmurska, kuutioi omenat ja puolita rypäleet pituussuunnassa.
Rouhi pähkinät pieneksi (älä laita tehosekoittimeen, muuten tulee harmaata mössöä. Sekoita ainekset keskenään.
Voit valmistaa salaatin tarjoamista
edeltävänä päivänä, jotta maut ehtivät tasaantua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti