tiistai 16. joulukuuta 2014

Waldorfin salaatti


4 lehtisellerin vartta
2 hapahkoa omenaa
1 tlk (227 g) ananaspaloja
200 g viinirypäleitä
1/2 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä (hasselpähkinöitä)

Kastike

1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1-2 rkl ananaslientä
1/2 rkl sinappia
suolaa ja mustapippuria 
(tulee sika hyvää, jos korvaa majoneesin ja kermaviilin mascarpone juustolla)

Koristeluun

1/2 dl rouhittuja hassel- tai pekaanipähkinöitä
lehtisellerin lehtiä
Mikrota pieneksi pilkottuja sellerikuutioita n. 30 sek.
Voit valmistaa salaatin tarjoamista edeltävänä päivänä, jotta maut ehtivät tasaantua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti